- كوب لبن (نصف دسم)
- معلقة كبيرة نشا
- معلقة كبيرة سكر (رجيم)
- فانيليا أو بشر ليمون أو قرفة أو
جنزبيل مع بشر اليمون
اخلطي كل المقادير في وعاء ثم
ارفعيه على النار مع التقليب المستمر حتى القوام السميك ثم يغرف في أطباق صغيرة و
يترك حتى يبرد أو يؤكل ساخن. هذه وصفة مشبعة جدا و قليلة الدسم.
ممكن استخدام سكر رجيم بدل السكر
العادي و لكن يفضل خلطه بعد رفع البودينج من على النار.
ممكن تزين البودينج قبل التقديم
بالفاكهة أو برشة بسيطة من المكسرات.
النحاف ممكن يضيفو كريمة طازة او
قطعة زبدة اثناء تقليب البودينج على النار.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق